Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
tintin++ ogg sound player script for linux
Author: Robert Smith
Submitted by: Vladaar
6Dragons ogg Soundpack
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.4
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
Users Online
CommonCrawl, Bing, Yandex, DotBot

Members: 0
Guests: 9
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
481
3,739
19,386
619
Alexander
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » cygwin multiport
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

cygwin multiport
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 May 3, 2005, 10:30 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

kunral

GroupMembers
Posts6
JoinedApr 24, 2005

Yay for some reason and i dont know why.. I got cygwin to allow me to have 2 ports up (9500 main, 9400 build) both ran off the 1 .exe now i dnt know if its just a 1 off but i changed the value of multiport support to 2, now i dnt know if a) thats what im supposed to do anyway or b) it doesnt make a difference but i compiled and ran the exe and i had 2 ports running...now thing is i wanted to delete admin off the 9400 build port so i did shutdown mud now cmd and when i tryed to start it up again not only can i not get 9400 to work it also changed my main characters password...how odd.
       
Pages:<< prev 1 next >>