Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Development
Nov 28, 2018, 10:10 am
By Keirath
First Immortal
Oct 12, 2018, 12:02 pm
By GatewaySysop
Bug in do_climb( )
Jun 5, 2018, 5:31 pm
By joeyfogas
question on overland code
May 31, 2018, 10:03 am
By joeyfogas
KaVir's Protocol Snip
May 15, 2018, 7:57 pm
By joeyfogas
tintin++ ogg sound player script for linux
Author: Robert Smith
Submitted by: Vladaar
6Dragons ogg Soundpack
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.4
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Sogou

Members: 0
Guests: 13
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
481
3,740
19,397
632
ClarenceKe
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » General » Smaug Snippets » Dragonflight
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Dragonflight
< Newer Topic :: Older Topic > Anyone have this problem?

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Apr 22, 2005, 8:00 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Txzeenath
Apprentice
GroupMembers
Posts86
JoinedJul 24, 2004

I've been having trouble with the dragonflight module.. it is currently unmodified, but my problem is that the dragons are flying by coords of 1,000+ and they go into negatives.. I ran it through GDB and found that "speed" is being somehow turned into a huge negative number(-323921837) or somewhere around there, but I can't seem where this is happening, and since i'm using the unmodified version right now, I figure it would be easy for someone to help me out with this.
       
Post is unread #2 Apr 27, 2005, 4:27 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Txzeenath
Apprentice
GroupMembers
Posts86
JoinedJul 24, 2004

Hmm found the problem.. it wasn't liking the "double" declarations, changed them to int and works fine now.
       
Pages:<< prev 1 next >>