Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
tintin++ ogg sound player script for linux
Author: Robert Smith
Submitted by: Vladaar
6Dragons ogg Soundpack
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.4
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Bing

Members: 0
Guests: 6
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
481
3,734
19,366
618
Micheal64X
Today's Birthdays
Vintar (28)
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Can't find it..
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Can't find it..
< Newer Topic :: Older Topic > Utoh.. made a booboo

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Aug 24, 2004, 1:19 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Txzeenath
Apprentice
GroupMembers
Posts86
JoinedJul 24, 2004

This thing is getting me mad.. for some reason EVERY object that is loaded ends up with psycho amounts like this:
(I oinvoked it- but it till does it with anything even killing mobs/resets etc.)

a gold coin (339)

They never appear single like they are supposed to, and the strange thing is:

Name: coin gold
Vnum: 2 Type: money Count: 1 Gcount: 339
Serial#: 339 TopIdxSerial#: 339 TopSerial#: 339
Short description: a gold coin
Long description : One miserable gold coin.
Wear flags : take
Extra flags:
Magic flags: none
Number: 1/339 Weight: 1/339 Layers: 0 Wear_loc: -1
Cost: 0 Rent: 0 Timer: 0 Level: 66
In room: 0 In object: (none) Carried by: Txzeenath
Index Values : 1 0 0 0 0 0.
Object Values: 1 0 0 0 0 0.


All of the values are the same :/.. some objects the values vary slightly but only by a bit and even than they are still wrong..


I am running a Smaug deriative codebase - custom.. still use the same loading functions as smaug..

Any ideas on where my problem could be?
       
Post is unread #2 Aug 24, 2004, 2:21 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Txzeenath
Apprentice
GroupMembers
Posts86
JoinedJul 24, 2004

It was create_object.. had to move in from db.c to makeobjs.c I think it had to do with the dynmanic command support
       
Post is unread #3 Aug 27, 2004, 5:10 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,643
JoinedJan 1, 2002

The dynamic command support has nothing to do with object creation. I would be quite interested in knowing why moving the function had any impact on its operation.
       
Pages:<< prev 1 next >>