Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
tintin++ ogg sound player script for linux
Author: Robert Smith
Submitted by: Vladaar
6Dragons ogg Soundpack
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.4
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
Users Online
CommonCrawl, Yandex, DotBot

Members: 0
Guests: 7
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
481
3,734
19,366
618
Micheal64X
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Startup
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Startup
< Newer Topic :: Older Topic > Startup Difficulties

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Jul 8, 2004, 1:01 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

LadyTia

GroupMembers
Posts2
JoinedJul 8, 2004

Hi, I am a new IMM for AFKMud and am very impressed with everything I have seen here. I was using Smaug but it did not have what I was looking for, so here I am.

Onto my question, I followed in Install instructions for AFKMud, changed the port in the Startup script, I did not see any reference to ports in mud.h and I checked the Makefile and made changes as needed.

The program compiled perfect, however, I was unable to get it started. I used the ./startup 4010 & and just plain ./startup in the src directory.

Do I have the command incorrect? Or is there something else I need to do/look for?

Thank you!
       
Post is unread #2 Jul 8, 2004, 1:40 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

LadyTia

GroupMembers
Posts2
JoinedJul 8, 2004

I have solved this problem, thanks!

       
Pages:<< prev 1 next >>