Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Development
Nov 28, 2018, 10:10 am
By Keirath
First Immortal
Oct 12, 2018, 12:02 pm
By GatewaySysop
Bug in do_climb( )
Jun 5, 2018, 5:31 pm
By joeyfogas
question on overland code
May 31, 2018, 10:03 am
By joeyfogas
KaVir's Protocol Snip
May 15, 2018, 7:57 pm
By joeyfogas
tintin++ ogg sound player script for linux
Author: Robert Smith
Submitted by: Vladaar
6Dragons ogg Soundpack
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.4
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
Users Online
CommonCrawl, Keirath, Yandex, Bing, DotBot

Members: 1
Guests: 19
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
481
3,740
19,397
636
Van1406890
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » General » Smaug Snippets » Overland Bug
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Overland Bug
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Jan 12, 2004, 5:14 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

kiasyn
Magician
GroupMembers
Posts121
JoinedJun 30, 2006

For some reason my overland maps dont seem to be saving properly
I can make changes to it and save it but when the mud reboots its gone!

any ideas on how to fix?
       
Post is unread #2 Jan 13, 2004, 3:11 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,644
JoinedJan 1, 2002

Make sure the paths to your map files are all correct. Otherwise they either won't save at all, or the saves will end up someplace you weren't expectng. If that's not the problem, check your file permissions to be sure the account has permission to write to them.
       
Post is unread #3 Jan 14, 2004, 8:22 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

kiasyn
Magician
GroupMembers
Posts121
JoinedJun 30, 2006

it didnt work
       
Pages:<< prev 1 next >>