Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Google, DotBot, Bing

Members: 0
Guests: 11
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Redit Color bug?
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Redit Color bug?
< Newer Topic :: Older Topic > A bug in color while redit on

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Nov 6, 2003, 10:48 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Munchy

GroupMembers
Posts1
JoinedNov 6, 2003

Ok, i just got and compiled afk 1.60 and compiled and all that stuff, but im getting a problem when i do redit on and hit enter, i get disconnected there is no crash, but hears the chunk of the logfile I think is relavent. Any help would be apreciated, Thank you.
:: Obtained 20 stack frames.
:: ../src/afkmud(_Z3bugPKcz+0xe9) [0x80cd20b]
:: ../src/afkmud(_Z15write_to_bufferP15descriptor_dataPKcj+0x101) [0x80bce75]
:: ../src/afkmud(_Z14set_char_colorsP9char_data+0x40) [0x80b9306]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x19) [0x80a595f]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: Closing link to Munchy.
:: [*****] BUG: set_char_color: NULL descriptor after WTB! CH: Munchy
:: Obtained 20 stack frames.
:: ../src/afkmud(_Z3bugPKcz+0xe9) [0x80cd20b]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x19) [0x80a595f]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
:: ../src/afkmud(do_redit+0x1a62) [0x80a73a8]
       
Post is unread #2 Nov 6, 2003, 4:36 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Xorith
The Null Value
GroupAFKMud Team
Posts254
JoinedFeb 23, 2003

Errr... problem was easily spotted, however I don't understand why Samsom changed this. *prod* ;)

In build.c, function: do_redit()

Find:
if( ch->substate == SUB_REPEATCMD )
{
if( !arg || arg[0] == '' )
{
do_redit( ch, "" ); <-- (change to: do_rstat( ch, "" ); )
return;
}

Top of the build.c file, put this next to CMDF do_mstat:

CMDF do_rstat( CHAR_DATA *ch, char *argument );



Should fix it up.


-- X
       
Pages:<< prev 1 next >>