Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Bing, Yandex

Members: 0
Guests: 15
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » config +/-noquote not working
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

config +/-noquote not working
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
* #1 Nov 11, 2005, 12:14 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Thara
Apprentice
GroupMembers
Posts10
JoinedAug 27, 2005

Just noticed that the config +/-noquote option is not working. From looking at the code it would seem that:

in mud.h:

#define MAX_PCFLAG 24


should be:

#define MAX_PCFLAG 25



Also, config +/-blank still seems to be broken in the latest distribution, even though I supplied a fix to this earlier....
       
Post is unread #2 Nov 13, 2005, 8:48 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

Good catch on the PCFLAG one. I hadn't noticed that. And I guess I must have just missed your original post on the other one. In addition to that you might notice that the prompt setting doesn't stick either.
       
Pages:<< prev 1 next >>