Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yahoo!, Yandex

Members: 0
Guests: 12
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » General » Smaug Snippets » Custom Slay problem
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Custom Slay problem
< Newer Topic :: Older Topic > odd problem with snippet

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Aug 23, 2005, 8:59 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Jayerman

GroupMembers
Posts1
JoinedAug 23, 2005

Hi, I used the Custom slay snippet following the instructions and everything went well, except now Slay doesnt work in the mud and when I " cedit makeslay create do_makeslay" it says " code do_makeslay not found" the odd thing is Setslay and showslay work only slay, makeslay, destroyslay dont work. All are spelled the same in slay.c, tables.c, slay.h and slay is commented out in fight.c.

I just find it odd that 2 commands work out of 5 and are all located in the same .c file.

Oh, and I'm using SMAUG as the codebase
       
Pages:<< prev 1 next >>