Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
Bug in get_exp_worth( )
Oct 10, 2017, 1:26 am
By GatewaySysop
Bug in do_drag( )
Oct 8, 2017, 12:40 am
By GatewaySysop
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Beastmaster 6D sound files
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Bing, Yahoo!, DotBot, Sogou

Members: 0
Guests: 4
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
476
3,704
19,231
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » SWR FUSS » Duplicate mobs bug after hotb...
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Duplicate mobs bug after hotboot
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Apr 16, 2014, 1:05 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Stan
Fledgling
GroupMembers
Posts23
JoinedNov 19, 2005

This modified SWR mud is my baby. Every time I use hotboot mob resets are used to spawn mobs even when the mob already exists. Also after the installarea command is used there are duplicate mobs in the newly installed area. I can pay for help fixing the bug.
       
Post is unread #2 Apr 16, 2014, 7:44 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,857
JoinedJul 26, 2005

sometime soon I need to do some work on stuff anyways, ill try to get to it this weekend sometime. If you want some help message me and ill let you know where to email me a copy of your mud and ill take a look at it for you and send it back after fixing it as well. Personally though since I do tend to have time issues I would suggest trying it on a normal swrfuss and seeing if the issue is fixed there and fix yours in a similar fashion :)
       
Post is unread #3 Apr 17, 2014, 9:56 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

ayuri
Magician
GroupMembers
Posts239
JoinedJun 13, 2008

What version of SWR are you using? There's been a lot of discussions about resets here on these forums. However, before one goes about slinging links, best to know if your running a FUSS codebase or not.

ayuri
       
Post is unread #4 Apr 18, 2014, 3:50 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Quixadhal
Conjurer
GroupMembers
Posts398
JoinedMar 8, 2005

Sounds to me like resets are being run after the copyover/installarea, without actually checking their parameters (assuming they HAVE them).

IE: you code a reset to load mob 3411 to room 2333 if it isn't there. Either the copyover screws up the game's knowledge that the mob is indeed already there, or the reset doesn't check and just blindly loads the mob there, present or not.
       
Post is unread #5 Apr 19, 2014, 1:16 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Stan
Fledgling
GroupMembers
Posts23
JoinedNov 19, 2005

The code is based on stock swr and includes most swrfuss fixes and enhancements. Also, the swrfuss reset system fix is installed.
ayuri said:

What version of SWR are you using?
ayuri
       
Pages:<< prev 1 next >>