Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
 parse description bug
Today, 9:00 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Remcon, DotBot

Members: 1
Guests: 15
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
477
3,706
19,237
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » General » Coding » Port DGscripts
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Port DGscripts
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Aug 30, 2013, 1:10 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

Has anybody ever considered porting over DGscripts

I was just wondering if anybody has ever tried or if it was even possible. I haven't been able to find a port over on any forum I can find


the reason I ask is because it really is a robust trigger system, of course I don't know if you can set variables with progs or anything like that so I may just be uninformed
       
Post is unread #2 Aug 30, 2013, 4:56 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Guest - (Unregistered)

Not DG that I know of, however Nick Gammon on his site has nice snippet for adding LUA and you can do prob same thing with LUA you would want to do with DG.
       
Post is unread #3 Aug 30, 2013, 5:53 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,863
JoinedJul 26, 2005

well i tried to download the dgscripts but it kept saying they dont exist lol, porting shouldn't really be all that bad lol.
       
Post is unread #4 Aug 30, 2013, 8:12 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

LOL well if you ever decide to port it over let me know Remcon. I'm pretty familiar with DGscripts and wouldn't mind adding that to my mud..


but of course my coding skills severely lack to do something of that magnitude
       
Post is unread #5 Aug 30, 2013, 9:38 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,863
JoinedJul 26, 2005

Well id have to manage to get a copy of the dgscripts to look at lol.
       
Post is unread #6 Sep 1, 2013, 8:47 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

I winrared all the dg_files from TBAmud

I don't know if that is all you need, let me know if you need the whole TBAmud codebase


I uploaded it under other smaug codebases because I couldn't think of anywhere else?
       
Post is unread #7 Sep 1, 2013, 9:02 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,863
JoinedJul 26, 2005

thanks, for the most part these aren't to much harder than the olc you just got done adding in. there will be some changes for the differences in things you will have to make. If you do try it though id suggest using a clean base or yours only after you get a recent backup :)
       
Post is unread #8 Sep 1, 2013, 9:09 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

Oh I don't make any changes to the main base until I get it working properly


I do all adding on a different port with a different copy of my mud

then after it works I move the files over to my main copy
       
Post is unread #9 Sep 1, 2013, 11:12 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,863
JoinedJul 26, 2005

thats the best way to do it :)
       
Post is unread #10 Sep 1, 2013, 12:20 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

but can you tell me if those files are it or were there other parts that looks to be missing?
       
Post is unread #11 Sep 1, 2013, 1:25 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,863
JoinedJul 26, 2005

really no way to tell. your best bet is using those files and a base that has them in and working use the two to figure out how to get it ported over, it can get annoying, but you can get it done
       
Post is unread #12 Sep 1, 2013, 2:09 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mystickdreamer
Magician
GroupMembers
Posts128
JoinedApr 9, 2010

ya that is probably what I will eventually do
       
Pages:<< prev 1 next >>