Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
 parse description bug
Yesterday, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yahoo!, Bing, DotBot, Google, Sogou

Members: 0
Guests: 3
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
477
3,706
19,240
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Areas Not Saving To Worldmap ...
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Areas Not Saving To Worldmap After Reboot
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Apr 7, 2013, 5:31 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Jaiven
Fledgling
GroupMembers
Posts4
JoinedApr 7, 2013

Hi again,
Now we have having an issue with areas not saving to the worldmap when AFKMud is rebooted. We can visit them with goto and exit them but their entrance disappears from the worldmap. Also, if we try to create a new entrance setexit with the vnum it says it doesn't exist even though it does since we can visit it with goto. Any idea how to fix this along with how to save the world map?
       
Post is unread #2 Apr 7, 2013, 6:23 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,866
JoinedJul 26, 2005

well it is an area being built, try savearea and foldarea commands. links to prototype areas might be removed on save/load. not sure right off if afkmud aut loads prototype areas or not, if it doesnt then you have to type loadarea to load it and if its not auto loaded its probably giving a log/bug message on boot about the exit in question. you could of course use installarea to install the prototype area and then it will be loaded every boot, just have to use a different saving command which I think is foldarea on installed areas.
       
Pages:<< prev 1 next >>