Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
Bug in get_exp_worth( )
Oct 10, 2017, 1:26 am
By GatewaySysop
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Bing

Members: 0
Guests: 9
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
477
3,705
19,232
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » SmaugFUSS » Enigma's Stuff
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Enigma's Stuff
< Newer Topic :: Older Topic > I will post multiple questions here

Pages:<< prev 1, 2 next >>
Post is unread #21 Sep 15, 2011, 12:36 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

Ok here's the skinny...

I need a coder to assist me with molding the mud into my vision.

I can handle being told what to add and can read the code... I just don't know why the code is doing what it does.

I have an immense amount of free time but spend most of it reading docs... I would like a tutor to help me with designing this mud.
I have all the ideas out on paper and am hosting myself.

You can reach me @ James F. (Enigma_Networks) on Skype
Or 72.174.4.157:4020
       
Post is unread #22 Sep 15, 2011, 4:52 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

Player owned shops?

maybe a snippet?
       
Post is unread #23 Sep 15, 2011, 6:50 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

how do i setup a script prog to load an object and give it to a player?
       
Post is unread #24 Sep 15, 2011, 11:40 pm   Last edited Sep 15, 2011, 11:41 pm by Aurin
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Aurin
Magician
GroupMembers
Posts189
JoinedSep 5, 2010

Enigma_EQ said:

Player owned shops?
<br />

<br />
maybe a snippet?

This can be done via mprogs...but it requires some willingness to create the shop for the player and then set it only for them via mprogs. The mprogs are the same, except for a name ifcheck to verify the owner of the shop. You could then store the set of ifchecks in a hfile so that any Imm could create it with ease.
Enigma_EQ said:

how do i setup a script prog to load an object and give it to a player?

Once again, mprogs can do this. Really depends on circumstances for giving objects to the player. Invis mobs with an mprog or an rprog can accomplish this.
       
Post is unread #25 Sep 16, 2011, 1:57 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

How can i get items to load on startup?
       
Post is unread #26 Sep 16, 2011, 4:18 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Kayle
Off the Edge of the Map
GroupAdministrators
Posts1,195
JoinedMar 21, 2006

Instaroom them. That'll set up the resets.
       
Post is unread #27 Sep 16, 2011, 7:07 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

I can't instaroom a player's inventory
       
Post is unread #28 Sep 17, 2011, 11:23 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Kayle
Off the Edge of the Map
GroupAdministrators
Posts1,195
JoinedMar 21, 2006

Prototype items in an inventory aren't saved. They're purged. If you want them to load on log in, you have to make them no longer prototype.
       
Post is unread #29 Sep 19, 2011, 11:17 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

Hello, I would like to remove the flee feature so that players can exit while fighting by pressing a direction... Any ideas?
       
Post is unread #30 Sep 19, 2011, 11:50 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Zeno
Sorcerer
GroupMembers
Posts723
JoinedMar 5, 2005

cedit flee up to Imm level to disable it.

Then grep/search for the text that appears when you try to move while fighting, find that code and it should just be an ifcheck. Should be able to comment it out.
       
Post is unread #31 Sep 19, 2011, 8:09 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

still having probs removing the fighting stuff
       
Post is unread #32 Sep 22, 2011, 6:19 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Enigma_EQ
Apprentice
GroupMembers
Posts65
JoinedJun 27, 2011

sadly i was recently the victim of a virus, thus making me reinstall... just fyi
       
Post is unread #33 Sep 24, 2011, 8:13 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

tphegley
Magician
GroupMembers
Posts176
JoinedMay 21, 2006

You should probably get hosting rather then show your computer ip. It shouldnt be a "common thing" to get a virus.
       
Pages:<< prev 1, 2 next >>