Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
Bug in get_exp_worth( )
Oct 10, 2017, 1:26 am
By GatewaySysop
Bug in do_drag( )
Oct 8, 2017, 12:40 am
By GatewaySysop
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Beastmaster 6D sound files
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yahoo!, Yandex, Google

Members: 0
Guests: 7
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
476
3,704
19,231
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » SWFOTE FUSS » Subclans
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Subclans
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Aug 17, 2011, 7:55 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

elan
Fledgling
GroupMembers
Posts5
JoinedAug 5, 2011

Do subclans exist in stock 1.4? The command appears to be in place but when I attempt to use it, it says that "subclan is not a clan" (this is using the 'setclan <clan name> subclan <intended subclan name>' syntax).
       
Post is unread #2 Aug 17, 2011, 8:47 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Kayle
Off the Edge of the Map
GroupAdministrators
Posts1,195
JoinedMar 21, 2006

I think the subclan has to be created and then set as a subclan. But its been a while since I tinkered with that aspect.
       
Post is unread #3 Aug 17, 2011, 4:01 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Keirath
Magician
GroupMembers
Posts144
JoinedJan 24, 2008

You should also know that the subclan system is known to act out. I have never actually messed with it - I have always just ripped it out.
       
Post is unread #4 Aug 18, 2011, 12:00 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

antram
Apprentice
GroupMembers
Posts58
JoinedNov 22, 2010

Hello:

Sorry, someone can tell me wich is the stock 1.4 code? I read from it in some places, but I never know wich is.

Tahnks.
       
Post is unread #5 Aug 18, 2011, 12:51 am   Last edited Aug 18, 2011, 12:52 am by Aurin
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Aurin
Magician
GroupMembers
Posts189
JoinedSep 5, 2010

antram said:

Hello:
Sorry, someone can tell me wich is the stock 1.4 code? I read from it in some places, but I never know wich is.
Tahnks.

If you recently got a download of the smaug code from this site, it is not the smaug 1.4 code. What's on this site is a bit newer than that, starting at 1.6 or 1.7. Either way, 1.9 is the latest, which is the most bug-free at the moment, that I'm aware of. heh
       
Post is unread #6 Aug 18, 2011, 5:55 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Kayle
Off the Edge of the Map
GroupAdministrators
Posts1,195
JoinedMar 21, 2006

In this case, Antram, the OP is referring to SWFotEFUSS 1.4.
       
Pages:<< prev 1 next >>