Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
Bug in get_exp_worth( )
Oct 10, 2017, 1:26 am
By GatewaySysop
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Google, Exalead, DotBot

Members: 0
Guests: 11
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
477
3,705
19,232
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » A little bug or I have made s...
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

A little bug or I have made some mistakes?
< Newer Topic :: Older Topic > AFKMUD 1.7 -1.8 C version

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Mar 4, 2008, 4:53 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

daemion
Fledgling
GroupMembers
Posts11
JoinedJan 20, 2008

hello again

I have installed AFKMUD 1.7 C version on my Kubuntu Linux Os environment.
I have compiled it and all seemed running normally,
but when I try to create a new simple character to play the game...the mud crashes in the
final part of the creation characted tutorial.
Moreover If I log in the mud with the admin character I was not able to go in the map...just only
in few locations of the starting point where the admin characted log in.

Have I made some mistakes?Have I forgotten to do something?

Pls help me
       
Post is unread #2 Mar 4, 2008, 9:26 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

I can't think of anything off hand, but if you're only just now coming to the AFKMud table why not grab the 2.0x version instead? There's a whole heap of fixes and major improvements made since 1.7 was considered current.

If you're looking to stick with the C version, perhaps using 1.8 would be a better choice. You didn't say specifically which 1.7 release you grabbed.
       
Post is unread #3 Mar 6, 2008, 4:48 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

daemion
Fledgling
GroupMembers
Posts11
JoinedJan 20, 2008

I have afkmud 1.75 may 2005 released if I remember right
       
Post is unread #4 Mar 9, 2008, 11:26 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

daemion
Fledgling
GroupMembers
Posts11
JoinedJan 20, 2008

Today at 19:00 Sunday 9th March I have installed AFKMUD 1.8 December 2006 release on my Kubuntu linux OS environment
I compiled it and all went right.I logged with the Admin account and I tried to change password to that account but I was not able...Can you help me?

I also tried to create a simple player game to check the game...I successfully created a cleric level 1...I arrived to the advancemob and gained second level,then I approved the pg name with the admin account...now the question is...How Can I access the game map?because in the advance room there are not any exits...Can you help me?

thank you for your kind attention

Goodbye
       
Post is unread #5 Mar 9, 2008, 4:28 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

Changing the password on any player should be as simple as logging that player on, and typing password <new> <repeat>

The map is available for viewing by typing: goto map one 500 500 which should take you to the first continent, dead center on the grid. You'll be in a small area that does little more than demonstrate how Overland looks.
       
Post is unread #6 Mar 10, 2008, 10:16 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

daemion
Fledgling
GroupMembers
Posts11
JoinedJan 20, 2008

Thanks for replying but It seems there are still problems.
I tried the command goto map one 500 500 with the admin account...and the mud reports:

There isn't a map for one

Are you sure I don't have to make something more in order to access the map?

I successfully changed the password for the Admin account

Waiting for replies

Goodbye
       
Post is unread #7 Mar 10, 2008, 10:33 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

daemion
Fledgling
GroupMembers
Posts11
JoinedJan 20, 2008

I successfully entered astral plane and the void...first looking the vnumb with the command zones

but when I tried Eletar continent from room vnumb 51499 with the only visible exit DOWN
the mud gave me a strange description...that reports this:

If you can read this description on-line then something really bad has happened .... etc etc

ok that is all
       
Pages:<< prev 1 next >>