Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yahoo!, Sogou

Members: 0
Guests: 17
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » General » General Discussions » Forum Glitch?
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Forum Glitch?
< Newer Topic :: Older Topic > Am I the only one?

Pages:<< prev 1 next >>
* #1 Jul 3, 2006, 9:28 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

GatewaySysop
Conjurer
GroupMembers
Posts367
JoinedMar 7, 2005

Am I the only person who is getting this strange looking main page sometimes on the forum?

I can provide a screen shot for those interested, but basically it looks like the part which reads "FUSS stands for ..." is being overlapped by the lowest of the recent topics in the 'What's new in the forums' section.

I have seen this off and on again for a while now. Does anyone have any ideas? I'm using Firefox, if that should matter. I say that because I get the exact same thing using IE so I suspect it has nothing to do with my choice of browser.

Anyway, if anyone else has seen this, please affirm that I'm not crazy. :cyclops:

       
Post is unread #2 Jul 4, 2006, 8:22 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

Not seeing this in Firefox, IE, or Opera. Are you at any particular resolution or anything like that? Sometimes the CSS doesn't cooperate nicely at lower resolutions.
       
Post is unread #3 Jul 4, 2006, 5:37 pm   Last edited Jul 4, 2006, 5:38 pm by GatewaySysop
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

GatewaySysop
Conjurer
GroupMembers
Posts367
JoinedMar 7, 2005

Samson said:

Not seeing this in Firefox, IE, or Opera. Are you at any particular resolution or anything like that? Sometimes the CSS doesn't cooperate nicely at lower resolutions.


I'm at 800 x 600, didn't think that was particularly odd as far as resolutions go, but I could be wrong. I have seen this, however, on a completely different machine at work too (not that I read at work posts at work, heavens no).

Edit: Just tried it from yet another computer, same thing happening. That makes three now. :-/



       
Post is unread #4 Jul 5, 2006, 7:14 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

The formatting doesn't seem to hold up well at 800x600 resolution, but until I get around to how I might want to redo the site, it's going to stay that way. It works fine at 1024x768 and up.
       
Post is unread #5 Jul 5, 2006, 8:07 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

mordecai

GroupMembers
Posts99
JoinedNov 17, 2005

GatewaySysop said:

I'm at 800 x 600, didn't think that was particularly odd as far as resolutions go, but I could be wrong.


That was the standard lowest-resolution about five years ago, but now as most people at at 1024 or above, sites are shifting to that as the lowest supported resolution (average is around 1280). (To name a few, yahoo, and digg both shifted within the last year).
       
Pages:<< prev 1 next >>