Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
 parse description bug
Yesterday, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
Bug in will_fall( )
Oct 23, 2017, 1:35 am
By GatewaySysop
Bug in do_zap( ), do_brandish( )
Oct 18, 2017, 1:52 pm
By GatewaySysop
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Memwatch
Author: Johan Lindh
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yandex, Yahoo!

Members: 0
Guests: 9
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
477
3,706
19,240
608
LAntorcha
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » SWFOTE FUSS » Password problems
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Password problems
< Newer Topic :: Older Topic >

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Jan 16, 2006, 11:34 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Dalvin

GroupMembers
Posts3
JoinedJan 16, 2006

Hello
Just compiled SWR and SWRFOTE 1.2 for the fist time. The readme in SWRFOTE 1.2 says that the account to use is USER and the password should be password. The problem is when I go to log on the USER account doesn't exist. I also haven't been able to find a password for the Admin account. Similary when I tried to run SWR I had the same problem. THe bugfixes file said that the account should be Admin and no password set but it won't let me log in. I am running cygwin under windows at the moment. Not sure if the readme files or out of date or if I was supposed to do something to the accounts before I compiled it because I am a new coder.
       
Post is unread #2 Jan 17, 2006, 4:32 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

Try admin with the password admin. And let this be a reminder that the readme files need to be updated :)
       
Post is unread #3 Jan 18, 2006, 4:38 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Dalvin

GroupMembers
Posts3
JoinedJan 16, 2006

Well I didn't load the straight SWR back up but I gave it a try on SWRFOTE and it wouldn't accept the password as admin with or without caps in it. Not sure if you know anything else I might try. Thanks though.
       
Post is unread #4 Jan 18, 2006, 7:57 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Samson
Black Hand
GroupAdministrators
Posts3,639
JoinedJan 1, 2002

Oh, well, that would be because I forgot to update the passwords in the Admin pfile in the package, but that's been fixed now. Oops :P
       
Post is unread #5 Jan 21, 2006, 9:18 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Dalvin

GroupMembers
Posts3
JoinedJan 16, 2006

Sorry I didn't get to post sooner, but thank you for the quick response on fixing that.
       
Pages:<< prev 1 next >>