Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Yandex

Members: 0
Guests: 8
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Bugfix: Web links incorrectly...
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Bugfix: Web links incorrectly parse color tags when they should not
< Newer Topic :: Older Topic > Problem with this.

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Aug 18, 2006, 10:44 am
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

ToadVile

GroupMembers
Posts47
JoinedApr 1, 2006

Alright, i put the Web links incorrectly parse color tags when they should not fix in, whenever links are shown now, it shows up as the colorcode used instead.. kinda don't display right, i think.. Not sure if i did something wrong, which i don't think i did.
       
Post is unread #2 Aug 18, 2006, 10:56 am   Last edited Nov 25, 2007, 7:27 pm by Samson
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

ToadVile

GroupMembers
Posts47
JoinedApr 1, 2006

Since, i forgot to post this in the last comment, heres the output i'm talking bout..

imclist alsherok

[32700hp 32700m 32700mv] [312728125exp]

MUD Name : Alsherok
Host : alsherok.net
Admin Email : [Removed - Privacy]
Website : http://www.alsherok.net
&WIMC2 Version: IMC2 Freedom C++ CL-2.1 AFKMud 2.0
Details : Development site for the AFKMud codebase. Open to the public.


Thats the only place i see it showing up at is using imcwho *mudname*, all..

Dunno if its from that or something else in imc2
       
Post is unread #3 Aug 18, 2006, 12:37 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,868
JoinedJul 26, 2005

This seems to be because one_argument doesn't take into account that one word should end at the end of the line.
I tested it out in a room description after I seen this post, it did the same thing.
http://yourworld.com
&Rlalala
Exits:None.

All you have to do is make one_argument realize that at the end of the line the word should end I guess. I'm open to other suggestions though. :)
       
Post is unread #4 Aug 18, 2006, 12:38 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

Remcon
Geomancer
GroupAdministrators
Posts1,868
JoinedJul 26, 2005

lol, yourworld.com actually exist. *Shrugs*
       
Pages:<< prev 1 next >>