Login
User Name:

Password:



Register
Forgot your password?
Vote for Us!
auth_update crash
Dec 23, 2017, 10:15 pm
By Remcon
check_tumble
Dec 18, 2017, 7:21 pm
By Remcon
parse description bug
Dec 15, 2017, 10:08 pm
By Remcon
Couple bugs
Dec 12, 2017, 5:42 pm
By Remcon
Bug in disarm( )
Nov 12, 2017, 6:54 pm
By GatewaySysop
LoP 1.46
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP 1.45
Author: Remcon
Submitted by: Remcon
LOP Heroes Edition
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Heroes sound extras
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
6Dragons 4.3
Author: Vladaar
Submitted by: Vladaar
Users Online
CommonCrawl, Bing, Yandex

Members: 0
Guests: 5
Stats
Files
Topics
Posts
Members
Newest Member
478
3,708
19,242
612
Jacki72H
Today's Birthdays
There are no member birthdays today.
Related Links
» SmaugMuds.org » Codebases » AFKMud Support & Development » Adding continent
Forum Rules | Mark all | Recent Posts

Adding continent
< Newer Topic :: Older Topic > Adding continent

Pages:<< prev 1 next >>
Post is unread #1 Jul 23, 2002, 4:22 pm
Go to the top of the page
Go to the bottom of the page

BroRich

GroupMembers
Posts20
JoinedJul 12, 2002

I have added a continent by following the updated newcontinent.txt file and everything compiled well. After starting the MUD i look in the log and I get the following:

Tue Jul 23 18:12:27 2002 :: [*****] BUG: load_continent: Invalid area continent, set to 'alsherok' by default.
israel.are : Version: 16 Vnums: 55000 - 55499

This is when the code tries to load israel.are. I basically used an alsherok.are file and changed the vnums and the references to cointinent etc. Any idea why this is happening? Also when in the MUD and going to the Israel portal and trying to go down to the overland, it puts me in the wrong continent. It always puts me in Alsherok. Is this a symptom of the above problem? Any help would be greatly appreciated.

Richard
       
Pages:<< prev 1 next >>